Edda Riandatter av Wen-Ta-Ke-Ri (t)

Eier: Anne-Liv Sollesnes, Løten

Født 15. Juni 2007

 

                  

                   3 uker                                                                      7 uker                                                         3 måneder                

               

                       8 måneder, på valpeshow                                     Klar for sporet, 1 år gammel                                    Fiiine Edda

 

Denne kongen er miiin! :-)

 

       Edda kom tilbake til meg i midten av august 2008. Hun er en aktiv og glad jente. Litt tilbakeholden og forsiktig første gangen hun møter nye mennesker, men hun tiner raskt opp. Etter at hun kom tilbake hit, var hun med overalt og med på de samme aktivitetene som de andre hundene, dvs både spor og agility. Og etter min mening viser hun gode takter på begge deler. I sporet søker hun dypt, går fint i vinkler og finner sluttgjenstanden. Noen ganger la jeg også pinner i sporet, og hun plukker dem. :-)  På agilitybanen var hun ivrig og veldig oppmerksom på fører. Hun prøvde alle hindrene, unntatt vippa. Vi tok også noen hinderkombinasjoner med høgre og venstrevendinger. Hun synes alle hindrene er morsomme, men pølse og tunell står i vel i en særstilling. :-)

Hun er også raskt til beins og liker veldig godt å løpe. Når jeg slapp henne på passende områder, ble det noen runder der hun sprang" tulling" en liten stund. Hun har en heftig lek, der en dongerifille er MYE mer morsom enn kongen. Godbiter er også helt OK! :-)  Hun er dessuten en skikkelig kosejente og krøller seg gjerne sammen i fanget om hun kan.

Edda flyttet til Anne-Liv på Løten i begynnelsen av februar 2009. I dag (Juni 2009) bor hun hos en venninne av Anne-Liv, og det er vist full klaff mellom de 2. :-) Nå er hun ene-hund, som får all oppmerksomhet, blir trent regelmessig - og hun har også lagt på seg. Men andre ord - hun har det "som plommen i egget". :-)

 

N UCH

Kiosan´s Eteokles (t)

S50225/2000  HD:A AA:A

LUX NL UCH BELGV-01

Xeros Van De Hoge Laer (t)

Lutin De La Clairiere Aux Louves (t)

NL UCH Tee Van De Hoge Laer (t)

N UCH SV-96-99

Hexen  House Vildah (t)

NL CH  Pavot Van De Hoge Laer (t)

S UCH S LCH KORAD Hexen House Luna (t)

 

Urdanbrunnens Herkja Hlin (t)

S31508/2003 HD: A   AA:A

 

Foolproof Wise Guy (t)

N UCH NV-99 Fakaiser´s Ico De Ironique (t)

Pyrytuulen Veronica (t)

 

Workaholic Branigan (t)

 

DK UCH NORD96 EUW97 KBHV97 Tristan Of The Two (t) 

INT FIN DK S UCH  Taikurin Ukulele (t)